VOORDELEN VOOR DE KLANT

Vaste topstylist

Meer quality-time

Aantrekkelijke tarieven

Gemak

Er komt altijd één vaste topstylist bij elk bedrijf langs. Zo bent u verzekerd van uw vaste vertrouwde kapper, die uw haarwensen kent. De Bedrijfskapper werkt uitsluitend met ervaren topstylisten en wij hebben geen leerlingen of stagiaires in dienst.

Doordat De Bedrijfskapper op het werk langskomt, bespaart u veel tijd in uw privé agenda. Bijkomend voordeel is dat er geen wachttijden, reistijden en parkeerkosten zijn voor uw bezoek aan de kapper.

De Bedrijfskapper is mobiel en heeft daarom minder kosten dan een reguliere kapsalon. Bedrijfskosten zoals de huur en inrichting worden hierdoor niet doorberekend aan de klant.

Het reserveren is gemakkelijk. Afspraken kunnen te allen tijde worden gemaakt via het e-mailadres agenda@bedrijfskapper.nl, het intranet of via het toestelnummer. Ook is er op de dag zelf mogelijkheid om een afspraak te maken met de aanwezige tophaarstylist.

VOORDELEN VOOR DE WERKGEVER

Geen inschrijfkosten

Geen extra administratie

BTW aftrekbaar

 

In tegenstelling tot andere aanbieders van Employee Benefits services, berekent De Bedrijfskapper geen inschrijf-, administratie-, of abonnementskosten.

De Bedrijfskapper draagt zorg voor de periodieke interne communicatie in samenwerking met de contactpersoon van het bedrijf. Daarnaast verzorgen wij ook de samenstelling en verspreiding van de agenda.

Indien De Bedrijfskapper geheel aangeboden wordt door de werkgever, is het mogelijk om een (deel) factuur te sturen naar het bedrijf. De BTW kan dan worden teruggevorderd en de kosten zijn voor het bedrijf fiscaal aftrekbaar.

bklogo